English   |   Kontakt
 
 
 
Panairi Nderkombetar i Industrise dhe Teknologjise 2011
Alb-Konfindustria  ne bashkepunim me Ministrine e Ekonomise, Tregtise dhe Energjetikes te Shqiperise; Ministrine e  Transportit dhe Puneve Publike te Shqiperise ne 28-30 Prill 2011, organizon Panairin Nderkombetar te “ Industrise dhe Teknologjise”.
Ne Panairin Nderkombetar te "Industrise dhe Teknologjise" do te jene te pranishme kompanite partnere me te rendesishme nderkombetare te energjitikes te interesuara ne investime, teknologji,makineri, pajisje ne Shqiperi, Kosove dhe rajonin e Europes Juglindore ne prodhimin e energjise elektrike nga uji, fosilet e ngurta, te lengshme, te gazta, te eres, etj., ne projekte te transmetimit, shperndarjes dhe shkembimit te energjise, si edhe do te paraqitet fjala e fundit e teknologjise, linja prodhimi, makineri, pajisje dhe projekte investimi ne sherbim te prodhimit industrial nga kompanite me te njohura nderkombetare. 
 
Per me shume informacion kontaktoni me organizatoret ne:
Adresen: “Zayed Business Center”, rruga “Sulejman Delvina”, Tirane
Tel: +355 4 2 229327/2 229486
Fax: +355 4 2 229327
Mobile: +355672019651
E-mail: panair@konfindustria.al
 
 

Nisma

+ Data 2017-05-02
Rishikimi i tarifave te cmimit te energjise elektrike per industrite te cilat kane ndertuar me investimet e veta linjat e furnizimit fundor te tyre.
[Me shume]
+ Data 2017-01-26
Nisma per krijimin e Burses Kombetare te Energjise Shqiperi Kosove
[Me shume]

Njoftime

+ Data 2017-05-02
Konfindustria fton te gjitha bizneset qe kane problematika me garat publike ti paraqesin shqetesimet e tyre te arsyetuara prane saj.
+ Data 2017-04-27
ExpoForumi "Mbrojtja e vlerave Mjedisore&Kulturore te Rajonit te Basenit te Lumit Vjosa si mundesi per zhvillimin ekonomik te qendrueshem, 29/9/2017 Permet
+ Data 2017-01-17
ExpoForumi "Bursa Shqiptare e Energjise", 31 janar 2017
 
Tregu i Ideve
Miq, ju ftojme ne bashkebisedim! Tema e dites:  Si e vleresoni nismen e BE per Krijimin e Tregut te Perbashket Rajonal te vendeve te Ballkanit Perendimor, Sarajeve 2017? Tregu Rajonal perballe Tregut Kombetar Shqiperi-Kosove. Dergoni mendimet tuaja ne ide@konfindustria.al  
Login


© 2007 - 2017 Konfindustria. te gjitha te drejtat e rezervuara