English   |   Kontakt
 
 
 
 
Njoftime per Shtyp
30/03/2020
Konfindustria per problematikat e paketes financiare
25/03/2020
Konfindustria me nje pakete masash operative lidhur me bizneset gjate COVID-19
22/03/2020
Konfindustria per aktivitetin ekonomik gjate periudhes se epidemise
13/03/2020
Konfindustria per masat e qeverise lidhur me pandemine boterore COVID 19
08/03/2020
Konfindustria per heqjen e takses 100% nga Kosova
03/03/2020
Konfindustria per nismen e faljes fiskale
01/03/2020
Konfindustria per pasojat e epidemise se koronavirusit ne ekonomi
23/02/2020
Konfindustria per parate e zeza dhe pastrimin e parave
16/02/2020
Konfindustria per pezullimin e rritjes se tarifave nga kompanite celulare
09/02/2020
Konfindustria per programin ekonomik te qeverise Kurti
02/02/2020
Konfindustria per HEC-in e Kalivacit
26/01/2020
Konfindustria per cmimin e larte te karburanteve dhe energjise elektrike.
11/01/2020
Konfindustria per mundesine e spekullimit me cmimet e karburanteve pas zhvillimeve ne Iran.
29/12/2019
Konfindustria per "Minishengenin Ballkanik" dhe tregun energjitik Shqiperi-Kosove
22/12/2019
Konfindustria per mosarketimin e te ardhurave ne buxhetin e shtetit
15/12/2019
Konfindustria per pagesat e demeve nga kompanite e sigurimeve
08/12/2019
Konfindustria per pasojat e termetit mbi biznesin
24/11/2019
Konfindustria per projektet e planifikuara ne buxhetin e vitit 2020
17/11/2019
MiniShengeni Ballkanik dhe spastrimi etnik i shqiptarëve të Medvegjës
16/11/2019
Zhvillohet Expo Forumi “Albania Agri Financing and Food Safety 2019
Tjetra
 

Nisma

+ Data 2019-05-17
Krijimi i komisionit hetimor ne Kuvendin e Shqiperise per humbjet ne gjykatat nderkombetare
[Me shume]
+ Data 2019-01-05
Krijimi i Burses Shqiptare te Energjise
[Me shume]

Njoftime

+ Data 2019-11-16
Në 15/11/2019, në Divjaka Resort, Divjakë u zhvillua edicioni 1 i Expo Forumit “Albania Agri Financing and Food Safety 2019” organizuar nga Konfindustria në bashkpunim dhe me mbështetjen e Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural/MBZHR, B
+ Data 2019-05-02
Konfindustria ne grupin e punes ne projektin e Pergatitjes Politikave Industriale‎ te Rajonit te Ballkanit Perendimor 2018-2019, GIS Gjermani dhe Keshilli Bashkpunimit Rajonal- Sarajeve
+ Data 2019-04-11
Konfindustria pjesemarrese ne sesionin plenar te hapjes se Konferences Esri Italia 2019, Rome, Itali
 
Tregu i Ideve
Miq, ju ftojme ne bashkebisedim! Tema e dites:  Si e vleresoni nismen e BE per Krijimin e Tregut te Perbashket Rajonal te vendeve te Ballkanit Perendimor. Tregu Rajonal perballe Tregut Kombetar Shqiperi-Kosove. Dergoni mendimet tuaja ne ide@konfindustria.al  
Login


© 2007 - 2020 Konfindustria. te gjitha te drejtat e rezervuara