English   |   Kontakt
 
 
 
 
Njoftime per Shtyp
29/05/2022
Konfindustria per infrastrukturen rrugore
11/05/2022
Konfindustria per amnistine fiskale
25/04/2022
Konfindustria per ndikimin e Bordit te Cmimeve te Karburanteve ne treg
19/04/2022
Konfindustria per fuqine konkuruese te ekonomise shqiptare
28/03/2022
Konfindustria kerkon ndryshime lidhur me Bordin e Cmimit te Karburanteve
20/03/2022
Konfindustria kerkese per ndryshime ne qeveri
14/03/2022
Konfindustria per bordin e administritmit te cmimit te karburanteve
10/03/2022
Kerkesat e Konfindustrise drejtuar Kryeministrit per zgjidhjen e krizes se karburanteve
03/03/2022
Konfindustria per rritjen e tarifave te metrologjise te karburantet.
27/02/2022
Konfindustria per ndikimin e situates se Ukraines ne ekonomi
20/02/2022
Konfindustria kerkon ngritjen e Entit Rregullator te Karburanteve
09/02/2022
Konfindustria per vendimin e Autoritetit te Konkurences per hetimin e tregut te karburanteve
03/02/2022
Konfindustria kerkon ngritjen e komisionit hetimor per cmimin e karburanteve
01/02/2022
Konfindustria per kontratat koncesionare
17/01/2022
Konfindustria kerkese per ngritjen e komisionit hetimor per nxjerrjen e te dhenave personale
10/01/2022
Konfindustria per fiskalizimin dhe te dhenat personale
28/12/2021
Konfindustria per rrjedhjen e te dhenave personale
21/12/2021
Forumii i infrastrukturës energjitike në kushtet e liberalizimit të tregut dhe krizës globale
18/12/2021
Konfindustria per tregun e liberalizuar te energjise
09/12/2021
Konfindustria per Autoritetin e Konkurences
Prapa Tjetra
 

Nisma

+ Data 2022-05-25
Konfindustria (www.konfindustria.al) in cooperation with the National Environment Agency and the National Agency of Natural Resources will organize the first International Expo Forum " Albanian Oil & Gas Industry versus Environmental Standards. Challenges
[Me shume]
+ Data 2022-05-25
Konfindustria (www.konfindustria.al) in cooperation with the National Environment Agency and the National Agency of Natural Resources will organize the first International Expo Forum " Albanian Oil & Gas Industry versus Environmental Standards. Challenges
[Me shume]

Njoftime

+ Data 2021-05-22
http://arka.com.al/ Creating unique and sustainable spaces for extraordinary life experience
+ Data 2021-02-04
PËRSE SHQIPËRIA DUHET TË HEQË DORË NGA HIDROENERGJIA DHE TË RUAJË LUMIN E FUNDIT ME RRJEDHJE TË LIRË NË EVROPË/ /https://cf.iisd.net/savi/story/perse-shqiperia-duhet-te-heqe-dore-nga-hidroenergjia-dhe-te-ruaje-lumin-e-fundit-me-rrjedhje-te-lire
+ Data 2020-05-20
Qeveria pranon kërkesen e përsëritur të Konfindustria për rikthimin sa më shpejt në normalitet duke zgjeruar ndjeshëm fashën orare, duke lejuar levizjen e njerëzve pa autorizim dhe duke hapur kategori të ndryshme biznesesh.
 
Tregu i Ideve
Miq, ju ftojme ne bashkebisedim! Tema e dites:  Si e vleresoni nismen e BE per Krijimin e Tregut te Perbashket Rajonal te vendeve te Ballkanit Perendimor. Tregu Rajonal perballe Tregut Kombetar Shqiperi-Kosove. Dergoni mendimet tuaja ne ide@konfindustria.al  
Login


© 2007 - 2023 Konfindustria. te gjitha te drejtat e rezervuara