English   |   Kontakt
 
 
 
Konfindustria kerkon nderhyrje ne rrjetin rrugor
Konfindustria kërkon ndërhyrje të menjëhershme në sistemin e ndricimit dhe sinjalistikës në rrjetin rrugor shqiptar përpara fillimit të sezonit turistik 2024. Konfindustria shpreh shqetësimin, se më pak se 5% e gjatësisë së superstradave shqiptare janë të ndricuara në praktikë. Shqipëria rradhitet ndër vendet e fundit të prapambetura krahësimisht rrjeteve rrugore europiane. Gjëndje e papranueshme dhe me shfaqje të dukshme të paaftësisë dhe korrupsionit paraqitet edhe në mirëmbajtjen në tërësi të rrjetit rrugor. Përvec dhjetra milionë euro/vit nga buxheti i shtetit janë investuar edhe 80 milionë &USD nga projekti i Bankës Botërore. Problematikat në ndricim, sinjalistikë dhe mirëmbajtje të rrjetit rrugor janë burim i aksidenteve dhe goditje e drejtëpërdrejtë në aftagjatë për sektorin turistik shqiptar.
 

Nisma

+ Data 2022-05-25
Konfindustria (www.konfindustria.al) in cooperation with the National Environment Agency and the National Agency of Natural Resources will organize the first International Expo Forum " Albanian Oil & Gas Industry versus Environmental Standards. Challenges
[Me shume]
+ Data 2022-05-25
Konfindustria (www.konfindustria.al) in cooperation with the National Environment Agency and the National Agency of Natural Resources will organize the first International Expo Forum " Albanian Oil & Gas Industry versus Environmental Standards. Challenges
[Me shume]

Njoftime

+ Data 2021-05-22
http://arka.com.al/ Creating unique and sustainable spaces for extraordinary life experience
+ Data 2021-02-04
PËRSE SHQIPËRIA DUHET TË HEQË DORË NGA HIDROENERGJIA DHE TË RUAJË LUMIN E FUNDIT ME RRJEDHJE TË LIRË NË EVROPË/ /https://cf.iisd.net/savi/story/perse-shqiperia-duhet-te-heqe-dore-nga-hidroenergjia-dhe-te-ruaje-lumin-e-fundit-me-rrjedhje-te-lire
+ Data 2020-05-20
Qeveria pranon kërkesen e përsëritur të Konfindustria për rikthimin sa më shpejt në normalitet duke zgjeruar ndjeshëm fashën orare, duke lejuar levizjen e njerëzve pa autorizim dhe duke hapur kategori të ndryshme biznesesh.
 
Tregu i Ideve
Miq, ju ftojme ne bashkebisedim! Tema e dites:  Si e vleresoni nismen e BE per Krijimin e Tregut te Perbashket Rajonal te vendeve te Ballkanit Perendimor. Tregu Rajonal perballe Tregut Kombetar Shqiperi-Kosove. Dergoni mendimet tuaja ne [email protected]  
Login
© 2007 - 2024 Konfindustria. te gjitha te drejtat e rezervuara