English   |   Kontakt
 
 
 
Galeria e Fotografive
Panairi Nderkombetar i "Teknologjise, Energjise dhe Mjedisit", 2010
Next
 
Tregu i Ideve
Miq, ju ftojme ne bashkebisedim! Tema e dites:  Si e vleresoni nismen e BE per Krijimin e Tregut te Perbashket Rajonal te vendeve te Ballkanit Perendimor. Tregu Rajonal perballe Tregut Kombetar Shqiperi-Kosove. Dergoni mendimet tuaja ne [email protected]  
Login