English   |   Kontakt
 
 
 
Galeria e Fotografive

Prezantohet Projekti AMICO, 18 tetor 2010

Forumi nderkombetar i "Energjise & Mjedisit", 3 maj 2010

Panairi Nderkombetar i "Teknologjise, Energjise dhe Mjedisit", 2010

Panairi Nderkombetar i "Teknologjise dhe Cilesise", 2009

Expoforumi “Mënyrat e reja të financimit të projekteve strategjike" 29 qershor 2015

“Monitorimi i efektivitetit te Gjykatave Administrative ne vitin e pare te punes. 28 korrik 2015

Marreveshje Bashkepunimi me Kontrollin e Larte te Shtetit, 25 shkurt 2016

Forumi i pare nderkombetar i investimeve te Vjoses

“Monitorimi i efektivitetit te gjykatave administrative ne vitin e dyte te punes. 13 korrik 2016

Bursa Shqiptare e Energjise, 31 janar 2017

Takime Institucionale 2020

Forumi Nderkombetar per Zhvillimin e Qendrueshem te Vjoses, 13 tetor 2017

Forumi Nderkombetar "Kosova-Mundesi Energjitike", 8 nentor 2009

Smart Balkans Forum, 31 Janar 2018

Expo Forumi Albania Agri Financing and Food Safety 2019

“INFRASTRUKTURA ENERGJITIKE PERBALLE KRIZES GLOBALE DHE LIBERALIZIMIT TE TREGUT. SFIDAT, INVESTIME
Tjetra
 
Tregu i Ideve
Miq, ju ftojme ne bashkebisedim! Tema e dites:  Si e vleresoni nismen e BE per Krijimin e Tregut te Perbashket Rajonal te vendeve te Ballkanit Perendimor. Tregu Rajonal perballe Tregut Kombetar Shqiperi-Kosove. Dergoni mendimet tuaja ne [email protected]  
Login