English   |   Kontakt
 
 
 
 
Njoftime per Shtyp
17/07/2024
Konfindustria kerkon krijimin e Ministrise se Mjedisit
08/07/2024
Konfindustria per renien e sistemit te gjendjes civile
23/06/2024
Konfindustria per modelin ekonomik te Shqiperise
14/06/2024
Konfindustria per koncesionin e ngjyrosjes se karburanteve
04/06/2024
Konfindustria per cmimet e karburanteve
29/05/2024
Konfindustria per tregun e mikrokredive
20/05/2024
Konfindustria per politikat tregtare
12/05/2024
Konfindustria per situaten e rrugeve ne vend
05/05/2024
Konfindustria per cmimin e karburanteve
02/05/2024
Konfindustria per koncesionin e pullave te akcizes
28/04/2024
Konfindustria per renien e Euros
02/04/2024
Konfindustria kerkon marrjen e masave per rritjen e konkurences ne sektorin bankar.
10/03/2024
Konfindustria per infrastrukturen rrugore
02/03/2024
Konfindustria rreth shpenzimeve buxhetore
25/02/2024
Konfindustria kerkon krijimin e Ministrise se Mjedisit
13/02/2024
Konfindustria kerkon nderhyrje ne rrjetin rrugor
28/01/2024
Konfindustria per prodhimin blegtoral ne vend
23/01/2024
Konfindustria per kontrabanden ne sektorin e karburanteve
14/01/2024
Konfindustria per industrine fason
08/01/2024
Konfindustria per krijimin e Ministrise se Ekonomise
Tjetra
 

Nisma

+ Data 2022-05-25
Konfindustria (www.konfindustria.al) in cooperation with the National Environment Agency and the National Agency of Natural Resources will organize the first International Expo Forum " Albanian Oil & Gas Industry versus Environmental Standards. Challenges
[Me shume]
+ Data 2022-05-25
Konfindustria (www.konfindustria.al) in cooperation with the National Environment Agency and the National Agency of Natural Resources will organize the first International Expo Forum " Albanian Oil & Gas Industry versus Environmental Standards. Challenges
[Me shume]

Njoftime

+ Data 2021-05-22
http://arka.com.al/ Creating unique and sustainable spaces for extraordinary life experience
+ Data 2021-02-04
PËRSE SHQIPËRIA DUHET TË HEQË DORË NGA HIDROENERGJIA DHE TË RUAJË LUMIN E FUNDIT ME RRJEDHJE TË LIRË NË EVROPË/ /https://cf.iisd.net/savi/story/perse-shqiperia-duhet-te-heqe-dore-nga-hidroenergjia-dhe-te-ruaje-lumin-e-fundit-me-rrjedhje-te-lire
+ Data 2020-05-20
Qeveria pranon kërkesen e përsëritur të Konfindustria për rikthimin sa më shpejt në normalitet duke zgjeruar ndjeshëm fashën orare, duke lejuar levizjen e njerëzve pa autorizim dhe duke hapur kategori të ndryshme biznesesh.
 
Tregu i Ideve
Miq, ju ftojme ne bashkebisedim! Tema e dites:  Si e vleresoni nismen e BE per Krijimin e Tregut te Perbashket Rajonal te vendeve te Ballkanit Perendimor. Tregu Rajonal perballe Tregut Kombetar Shqiperi-Kosove. Dergoni mendimet tuaja ne [email protected]  
Login
© 2007 - 2024 Konfindustria. te gjitha te drejtat e rezervuara