English   |   Kontakt
 
 
 
 
Njoftime per Shtyp
22/09/2023
Konfindustria per cmimin e karburanteve
11/09/2023
Konfindustria per fondet e IPARD 2
05/09/2023
Konfindustria per ndryshimet ne kabinetin qeveritar
21/08/2023
Konfindustria per kontraten koncesionare të ngjyrosjes së karburanteve
13/08/2023
Konfindustria kerkon riorganizim te ministrive.
06/08/2023
Konfindustria per mirembajtjen e rrugeve
31/07/2023
Konfindustria per zhvleftesimin e euros
25/07/2023
Konfindustria per skandalin me fondet e BE
02/07/2023
Konfindustria per situaten ne landfillin e Sharres
25/06/2023
Konfindustria kerkon interpelance per eurobondin
12/06/2023
Konfindustria per infrastrukturen rrugore
07/06/2023
Konfindustria per shfuqizimin e bordit te transparences
29/05/2023
Konfindustria per cmimin e energjise
25/05/2023
Konfindustria per rritjen e cmimit te karburanteve
21/05/2023
Konfindustria per fiskalizimin e tregut te karburanteve
10/05/2023
Konfindustria per zhvleresimin e euro-s ne raport me lekun
01/05/2023
Konfindustria per bursen e energjise
19/04/2023
Konfindustria per vendimin e Gjykates Kushtetuese per bordin e transparences
02/04/2023
Konfindustria per rritjen e pages minimale
12/03/2023
Konfindustria per kontrabanden e karburanteve
Prapa Tjetra
 

Nisma

+ Data 2022-05-25
Konfindustria (www.konfindustria.al) in cooperation with the National Environment Agency and the National Agency of Natural Resources will organize the first International Expo Forum " Albanian Oil & Gas Industry versus Environmental Standards. Challenges
[Me shume]
+ Data 2022-05-25
Konfindustria (www.konfindustria.al) in cooperation with the National Environment Agency and the National Agency of Natural Resources will organize the first International Expo Forum " Albanian Oil & Gas Industry versus Environmental Standards. Challenges
[Me shume]

Njoftime

+ Data 2021-05-22
http://arka.com.al/ Creating unique and sustainable spaces for extraordinary life experience
+ Data 2021-02-04
PËRSE SHQIPËRIA DUHET TË HEQË DORË NGA HIDROENERGJIA DHE TË RUAJË LUMIN E FUNDIT ME RRJEDHJE TË LIRË NË EVROPË/ /https://cf.iisd.net/savi/story/perse-shqiperia-duhet-te-heqe-dore-nga-hidroenergjia-dhe-te-ruaje-lumin-e-fundit-me-rrjedhje-te-lire
+ Data 2020-05-20
Qeveria pranon kërkesen e përsëritur të Konfindustria për rikthimin sa më shpejt në normalitet duke zgjeruar ndjeshëm fashën orare, duke lejuar levizjen e njerëzve pa autorizim dhe duke hapur kategori të ndryshme biznesesh.
 
Tregu i Ideve
Miq, ju ftojme ne bashkebisedim! Tema e dites:  Si e vleresoni nismen e BE per Krijimin e Tregut te Perbashket Rajonal te vendeve te Ballkanit Perendimor. Tregu Rajonal perballe Tregut Kombetar Shqiperi-Kosove. Dergoni mendimet tuaja ne [email protected]  
Login
© 2007 - 2024 Konfindustria. te gjitha te drejtat e rezervuara