English   |   Kontakt
 
 
 
 
Njoftime per Shtyp
11/12/2022
Konfindustria per bursen e energjise
04/12/2022
Konfindustria per vendimarrjet e Bordit te Karburanteve
19/11/2022
Konfindustria per portin e Durresit
06/11/2022
Konfindustria per problematikat e paketes fiskale
31/10/2022
Konfindustria kerkon plotesimin e paketes fiskale 2023
23/10/2022
Konfindustria per paketen fiskale 2023
17/10/2022
Konfindustria per raport progresin 2022
11/10/2022
Konfindustria kerkon vendosjen ne pune te TEC-it te Vlores
02/10/2022
Konfindustria per situaten energjitike ne vend
26/09/2022
Konfindustria i kerkon kuvendit te therrase Entin Rregullator te Energjise ne seance degjimore
18/09/2022
Konfindustria per cmimin e energjise elektrike
12/09/2022
Konfindustria per Fondin Emergjent të Përballimit të Krizës së Energjisë
05/09/2022
Konfindustria kerkon themelimin e Fondit Emergjent dhe Strategjinë e Menaxhimit të Krizës Energjitike
28/08/2022
Konfindustria kerkon mbledhjen e jashtezakonshme te Kuvendit
23/08/2022
Konfindustria per situaten ekonomike ne gjashtemujorin e dyte te vitit
14/08/2022
Konfindustria per koncesionin e Portit te Durresit
08/08/2022
Konfindustria kerkon shkrirjen e Bordit te Transparences dhe ngritjen e Entit Rregullator te Karburanteve
05/08/2022
Konfindustria kerkon nderhyrjen e Bordit te Transparences
01/08/2022
Konfindustria per negociatat me BE
25/07/2022
Konfindustria kerkon shtyrjen e afatit te paraqitjes se pasqyrave financiare te bizneseve
Prapa Tjetra
 

Nisma

+ Data 2022-05-25
Konfindustria (www.konfindustria.al) in cooperation with the National Environment Agency and the National Agency of Natural Resources will organize the first International Expo Forum " Albanian Oil & Gas Industry versus Environmental Standards. Challenges
[Me shume]
+ Data 2022-05-25
Konfindustria (www.konfindustria.al) in cooperation with the National Environment Agency and the National Agency of Natural Resources will organize the first International Expo Forum " Albanian Oil & Gas Industry versus Environmental Standards. Challenges
[Me shume]

Njoftime

+ Data 2021-05-22
http://arka.com.al/ Creating unique and sustainable spaces for extraordinary life experience
+ Data 2021-02-04
PËRSE SHQIPËRIA DUHET TË HEQË DORË NGA HIDROENERGJIA DHE TË RUAJË LUMIN E FUNDIT ME RRJEDHJE TË LIRË NË EVROPË/ /https://cf.iisd.net/savi/story/perse-shqiperia-duhet-te-heqe-dore-nga-hidroenergjia-dhe-te-ruaje-lumin-e-fundit-me-rrjedhje-te-lire
+ Data 2020-05-20
Qeveria pranon kërkesen e përsëritur të Konfindustria për rikthimin sa më shpejt në normalitet duke zgjeruar ndjeshëm fashën orare, duke lejuar levizjen e njerëzve pa autorizim dhe duke hapur kategori të ndryshme biznesesh.
 
Tregu i Ideve
Miq, ju ftojme ne bashkebisedim! Tema e dites:  Si e vleresoni nismen e BE per Krijimin e Tregut te Perbashket Rajonal te vendeve te Ballkanit Perendimor. Tregu Rajonal perballe Tregut Kombetar Shqiperi-Kosove. Dergoni mendimet tuaja ne [email protected]  
Login
© 2007 - 2024 Konfindustria. te gjitha te drejtat e rezervuara